Om Simon

Inledning

Detta är ett tappert försök till någon slags biografi om under- och övertecknad i tredje person. Det finns stor risk att detaljer kan komma att ändras, läggas till och tas bort allt eftersom tid fortlöper och därmed gör vissa saker mer eller mindre relevant. Huruvida saker och ting är sant är skit samma, så länge det är intressant. Jag gör ett försök. Extremt Unga Dagar

Simon Lofgren föddes den 8 juni 1990 i Stockholm, Sverige. Där bor han än idag om än det varit några turer runt om landets centrala och södra delar. Som barn drömde han om luftfarkoster och älskade att nörda ner sig i teknikens värld. 

I teknikintresset ingick även datorer och Simon har under hela sitt liv engagerat sig inom gaming. World of Warcraft var det första stora spelet för Simon, som dock plågades av föräldrarnas konstanta skepsism. Nätverkskablar drogs ut. Spelande förbjöds under vissa perioder. Men Simon stod på sig. 

 

Väldigt Unga Dagar

Simon flyttade hemifrån vid 17 års ålder för att börja plugga flygteknik på ett flyggymnasium i Västerås. Här fick datorspelandet mer utrymme i Simons liv då föräldrarna befann sig 2 h bort. 

Simon fick vid 20 års ålder sin första anställning som säljare. De höga provisionerna lockade eftersom en riktigt bra dator kostar pengar. Under sin tid i säljbranschen kom han i kontakt med en säljcoach som lät honom förhandsläsa en kommande bok om försäljningsteknik. Simons provision fördubblades till följd av läsningen. 

År 2013 startade Simon ett företag för att kunna ta betalt för säljcoachning samt erbjuda försäljningskraft till andra företag. Simon skrev Försäljning 1.0 för att kunna erbjuda nya säljare studiematerial och gav ut boken på eget förlag. Än idag är boken en utav de mest streamade böckerna om försäljning i Sverige. Boken finns överallt där du handlar böcker. 

Under tiden som anställd samt egen företagare bodde Simon i ett kollektiv med två vänner. Wifi:t stavades LAN-lyan och så var det. Varje kväll spelades Left 4 Dead, och CS-matcher flitigt. 

 

Unga dagar

Simon tröttnade på säljyrket och tog en paus från det genom att ta lite kurser på Stockholms Universitet. Han fick chansen att utforska språket och utvecklade sitt skrivande. Ett intresse för att skapa karaktärer, skriva noveller och serier tog fart när han upptäckte vad språk kan göra. Detta ledde så småningom in Simon att testa spela GTA RP. Han fastnade direkt.

Han började även arbeta deltid i en datorbutik samtidigt som han startade sin kanal på Twitch. 

Detta är Simons första live-stream

De första månaderna streamade Simon mest PUBG och valde engelska som huvudspråk för kanalen. Det gick jävligt trögt till en början. Därefter började han streama olika simulatorspel eftersom han besitter goda kunskaper i synnerhet om flygplan och helikopterflyg. 

Hösten 2019 började Simon streama GTA RP på svenska. 

Simon blev inbjuden till Twitch Partner-program den 23 mars 2020.

 

Var du hittar honom online

Simon sänder LIVE på Twitch och är den huvudsakliga plattformen där Simon är aktiv. 

Simons sekundära plattform är Snapchat.

Simon håller i huvudsak till på Discord

 

Så stöttar du Simon

Vill du stötta Simon så föreslår han att du köper något kul här på hemsidan.

Om du tycker om Simons content på Twitch så föreslår han att du blir en prenumerant här

Simons böcker går att köpa i bokhandeln eller streamas via din streamingtjänst. Du får gärna skriva ett omdöme och berätta för dina vänner om vilken fantastisk bok du läst.