Lista över medverkande

Musik i RP:t

 

All musik jag använder i mitt RP finns i den här listan på Spotify. Andra låtar kan givetvis förekomma och använder jag dom flera gånger så kommer dom läggas till. 

 

 

Ljud i flygsimulator

Ibland spelar jag upp terminalljud från inchadney. Det är inspelat på Heathrow i London. Spana in hans sida på Freesound here för fler ljud.

Ljudet för applåder kommer från "akx" på Freesound. Du hittar det här.

 

Superb Emotes

Mina animerade emotes till kanalen är skapade utav @jbearmountain. Spana in mer artwork på Instagram

 

Textemotes har gjorts utav Makkuusen.

 

Bot - kodning

Makkuusen har hjälpt mig koda commands till chatbotten hos StreamElements. 

 

flygbot är kodad av Vezel. Klicka här för att komma till hans LinkedIn!

 

Design av merchandise

@Flizzo har designat "SVÅRT SNYGG" trycket! 

 

Overlays och Twitch kanaldekoration

Dessa är gjorda och beställda utav vladamm som jag hittade på fiverr.com. 

 

Ett sista tack

Jag vill passa på att även ge ett tack till alla medspelare på FBRP som engagerar sig i att skapa grymma karaktärer och scenarios. Även ett stort tack till @Staff som håller servern i trim. Tack!

Många av er medspelare streamar även och jag vill passa på att rikta ett särskilt tack till @GarrawayTV och @nadmyre för era shoutouts, hosts och support till mig. Tack!

Jag vill även rikta ett stort tack till mina fina moderatorer som hängivet sitter i chatten och svingar svärdet. Nutida, framtida som dåtida. Ni är alla fantastiska och utan er skulle detta inte fungera. Tack!  

 

Kontakt

För mig är det viktigt att visa min uppskattning till alla som hjälpt mig på vägen. Människor som ni på den här sidan har lagt ned tid, engagemang och jag vill med denna text ge mitt innerliga tack till alla er. 

Känner du att du bidragit till mig på något sätt, gjort en emote eller att jag använt något du producerat i min stream eller på min hemsida - hör av dig så jag kan hålla detta up-to-date. :

E-post: info @ simonlofgren.se (ämnesrad "Credits" för snabbare svar)