Försäljning

Försäljning är att skapa värde

Försäljning är något alla framgångsrika människor är duktiga på. De förstår det viktiga i att lösa människors behov genom att skapa ett bestående värde, en lösning på deras behov. De kan visa värdet i att byta pengar mot produkter och tjänster. De förstår bättre än att bara överösa människor plattityder och de luras inte med falska argument. Det går inte att skapa värde genom att lura folk till något som inte löser deras behov. Att sälja är att hjälpa. Att luras är inte att sälja.

Vi är alla säljare innerst inne, även fast vi inte alltid vet om det. I vår vardag säljer vi ständigt in argument till människor i vår omgivning. Det kan handla om banala saker som vad vi ska äta till middag, vilken film vi borde se på bio till helgen eller varför vi ska välja ett särskilt resmål framför andra när vi ska på semester.

Att bemästra försäljningens konst kommer med största sannolikhet att ge dig en bättre tillvaro. Ju mer du säljer, desto mer kan du köpa det du och din familj drömmer om och behöver. Du behöver absolut inte vara född till stjärnsäljare för att lyckas. Stjärnsäljare utvecklas genom att arbeta hårdare än alla andra.

Min bok Försäljning 1.0 är en introduktion till försäljningskonstens grundbultar, de redskap du behöver för att veta hur du ska skapa värde för dina medmänniskor. Din resa mot toppen startar här!