Allt du någonsin behöver veta som kund

- Hur läser jag min e-bok? 

 • Ladda ner boken till din valda enhet. 
 • Skaffa en app som kan läsa .epub om du inte redan har en. Min rekommendation är Bluefire Reader då den stöds på nästan alla plattformar. 
 • Öppna e-boken med programmet. Nu ska du kunna läsa! 

 

För Kindle 

 • Enklast är att köpa mina böcker på Amazon då dessa är konverterade till .mobi från start. Vill du köpa dom här ändå (uppskattas, tack!) så kan du komma att behöva konvertera om från .epub till .mobi. 
 • Ladda ner programmet Calibre. 
 • Konvertera från .epub till .mobi genom att följa instruktionerna.
 • Maila och bifoga din .mobi konverterade fil till unika Kindle adress (hittas på din kundprofil hos Amazon. 
 • Efter någon minut borde boken dyka upp på din Kindle.

 

- Hur spelar jag upp min ljudbok?

För iOS: 

 • Apple stödjer inte alltid att man kan spara filer lokalt på smartphones / iPads. Du kan behöva spara ner boken på Dropbox. Fungerar det inte för dig kan du behöva ladda ner boken på en dator och föra över till enheten med USB-kabel och Apples mjukvara. 
 • När du lyckats spara ner filen till din enhet kan du spela upp mp3 filerna med enhetens mediaspelare! 

 

För övriga: 

 • Ladda ner boken till din enhet.
 • Skaffa ett program som kan spela upp mp3 filer. I de flesta smartphones eller surfplattor ingår ett sådant. För PC rekommenderar jag VLC.
 • Spela upp ljudfilerna med programmet! 

 

- Var handlar jag trycka böcker? 

Mina tryckta böcker handlar du enklast på webben hos Adlibris eller Bokus. Endast digitala böcker säljs på den här hemsidan. Om du har en lokal bokhandlare i din stad kan du även be dom beställa in mina böcker till dig då samtliga är sökbara "böckernas ekosystem" BokInfo. 

 

- Jag vill ångra / reklamera mitt köp, hur gör jag? 

 • Ångerrätt Digitala Produkter: Du har ingen ångerrätt på e-böcker eller digitala ljudböcker, då dessa klassas om en tjänst. Så snart betalningen av boken gått genom och du fått möjligheten att påbörja nedladdning av en digital bok har du således ingen rätt att ångra köpet.
 • Ångerrätt Fysiska Produkter: I enlighet med svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal har privatkonsument 14 dagar på sig att frånträda sitt köp från det att kunden mottagit produkten. Varan ska då vara i oförändrat skick – det vill säga den får inte vara använd, men får givetvis ha packats upp och kontrollerats försiktigt. Varan ska returneras i originalförpackningen eller motsvarande och det är viktigt att varan kommer till oss i oskadat skick. Vid denna typ av retur står du själv för fraktkostnaderna. Notera att vi inte tar emot oannonserade returer, eller returer som skickas till utlämningsställen samt som rekommenderat brev. Vill du returnera en vara behöver du först höra av dig till kundtjänst via epost på info@simonlofgren.se och få returprocessen godkänd. När en retur är godkänd återbetalas pengarna inom 14 dagar via samma betalsätt som ordern lades.
 • Reklamation: Du har tre års reklamationsrätt. Om du mottager en felaktig vara i förhållande till din beställning eller en defekt vara ska du reklamera inom skälig tid efter att du har upptäckt felet. Reklamationer meddelas via e-post: info@simonlofgren.se. Vi förbehåller oss rätten att avhjälpa ett fel/en defekt genom att byta mot en felfri vara istället för att betala tillbaka köpesumman.

 

- Hur gör jag vid en fraktskada?

Kontrollera alltid er leverans vid uthämtning eller mottagande. Om godset verkar skadat på grund av defekt kartong, packa alltid upp och kontrollera själva varan omgående. Vid transportskadad produkt (fysisk skada på varan) skall kunden omgående kontakta logistikpartnern (Postnord 020-232221) och reklamera godset. Kontakta sedan oss på info@simonlofgren.se och uppge ordernummer samt speditörens reklamationsnummer. 

Tänk på att produkten ej får flyttas från den plats där du först upptäckt skadan, dvs. den plats där uthämtning eller mottagning skett. Dokumentera omgående med bilder etc. 

 

- Jag behöver övrig support, kan jag få hjälp? 

Allt digitalt innehåll som säljs på den här hemsidan har genomgått tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att ljudfiler / e-böcker kan läsas på samtliga plattformar utan anmärkning. 

Vi kan tyvärr inte bistå med hjälp och felsökning om du mot förmodan inte får det att fungera på din hårdvara. 

 

- Vilka Försäljningsvillkor gäller? 

Dessa

 

- Vilka Användarvillkor gäller? 

Dessa

 

- Vilket företag står bakom hemsidan? 

Albert & Partners AB 

Org.nr: 556932-9070 

Registrerat för F-Skatt

Momsregnr: SE556932907001

 

- Hur beräknas frakten?

Frakten är baserad på något som kallas för European Flat Rate. Då vår leverantör av tillverkning och distribution av produkter har mer eller mindre fasta fraktpriser så tillämpar vi dessa rakt av utan vinst. 

När du handlar produkter av olika sorter, exempelvis ett klädesplagg och en kopp på samma order, så är det inte säkert att dessa tillverkas och skickas från samma plats. Det kan därav komma att bli två försändelser och din fraktkostnad kan komma att öka, i exemplet ovan ca 50 + 50 = 100 kr.